Zo helpt uw adviseur

 
De bedenker van het Psoriasisvrij Plan, wie is dat?
 

AMe Web4 

Ik ben Stijn Elsen. Een aantal jaren geleden kreeg mijn echtgenote Suhasini psoriasis, vooral in haar gezicht en onder haar voeten. Vervelend, dus we wilden niet bij de pakken blijven zitten.

 

ZalmX5
 
 Meer weten? Ontvang
 
 meteen gratis 1 dagmenu.  
 
 
 
We gingen naar de dermatoloog. Die schreef haar een steroïdencrème voor. Eerst verbleekte haar huid ontzettend, maar daarna verbeterden ook de psoriasissymptomen. Alleen ... stopte ze met smeren? Dan kwamen de klachten telkens terug.
 
De volgende aan zet was mijn vader. Huisarts én geïnteresseerd in de invloed van voeding op gezondheid. Hij stelde haar specifieke voedingsveranderingen voor. Die hielpen, maar ze kregen haar symptomen nooit helemaal én definitief klein.
 
Dus trok ik zelf op onderzoek. In 2001 behaalde ik het diploma ‘Master of Science in de Gezondheidspsychologie’. Waarna ik aan de slag ging als adviseur in ons familiebedrijf Prana Gezondheidscentrum.
 
Mijn gezondheidsinzichten haalden ondertussen geregeld de media, zoals Goed Gevoel, Maar Natuurlijk en Het Belang Van Limburg.
 
Blader wat artikels door:
 
 
cover3 MaarNatuurlijk214 Het Belang 214 
 
 

PSORIASISVRIJ NA 8 WEKEN 

 

Het aantal psoriasispatiënten blijft maar stijgen. Wereldwijd hebben 125 miljoen mensen last van psoriasis.

De universitaire wereld is geïnteresseerd. Uit een studie in het vakblad JAMA-Dermatology blijkt dat er inderdaad een oorzakelijk verband is tussen voeding en psoriasis. Ook ik bevestig dat. Want talloze theorieën heb ik bestudeerd én uitgeprobeerd bij patiënten. En vandaag heb ik een overkoepelende methode gevonden die werkt: het Psoriasisvrij Plan.

 
mijn-verhaal-1-dokter mijn-verhaal-1-key mijn-verhaal-1-man-rots
 

Stel u even voor: u staat ’s morgens op, als een vat vol energie. U springt zonder problemen in de douche en duikt daarna zonder plaques in uw kleren. Om te genieten van een ontbijt dat uw psoriasisklachten niet bevordert. Dit scenario maakt u écht mee – binnen acht weken al. En dat voor altijd, want vanaf nu hebt u uw leven zelf in handen.

 

Heldere theorie, praktische tips

 
Het Psoriasisvrij Plan is een levensstijl waarbij u psoriasisbevorderende stoffen bant. Door te focussen op stress management en psoriasisveilige voeding, krijgt uw huid de kans om zich te herstellen. 
   
Dankzij mijn advies begrijpt u hoe uw huid reageert. U krijgt helder uitgelegd wat goed is, en wat niet. Dat geeft gemoedsrust.
 
Begrijpen is natuurlijk nog wat anders dan … doen. Hoe past u de aangepaste voedingsgewoonten succesvol toe? Dat lukt met zeventig gevarieerde recepten die voor het grijpen liggen. En met praktische tips waarmee u het voedingsadvies gemakkelijk toepast in uw dagelijkse leven. 
 
 

Naar een psoriasisvrij leven

 
 
Uw symptomen behandelen is één ding. Maar vormt het een duurzame oplossing? Nee.
 
Pak uw psoriasis dus aan bij de bron, zodat de symptomen gewoonweg niet meer opduiken. Dat doet u door psoriasisveilig te gaan leven. Het Psoriasisvrij Plan gidst u naar een psoriasisvrij lichaam, zónder vervelende bijwerkingen.
 
Zet vandaag nog de eerste stap naar een nieuw leven en bestel nu uw Psoriasisvrij Plan.  
 
psoriasisvrij70-header777


Copyright @ Gezondheidsspecialisten.be
Website built by 1place4ads.nl