Over psoriasisVrij 
 
 
De bedenker van het Psoriasisvrij Planwie is dat?
 

Ik ben Stijn Elsen. Een aantal jaren geleden kreeg mijn echtgenote Suhasini psoriasis, vooral in haar gezicht en onder haar voeten. Vervelend, dus we wilden niet bij de pakken blijven zitten.

We gingen naar de dermatoloog. Die schreef haar een steroïdencrème voor. Eerst verbleekte haar huid ontzettend, maar daarna verbeterden ook de psoriasissymptomen. Alleen ... stopte ze met smeren? Dan kwamen de klachten telkens terug.
 
 
 
 
De volgende aan zet was mijn vader. Huisarts én geïnteresseerd in de invloed van voeding op gezondheid. Hij stelde haar specifieke voedingsveranderingen voor. Die hielpen, maar ze kregen haar symptomen nooit helemaal én definitief klein.
 
Dus trok ik zelf op onderzoek. In 2001 behaalde ik het diploma ‘Master of Science in de Gezondheidspsychologie’. Waarna ik aan de slag ging als adviseur in ons familiebedrijf Prana.
 
Mijn gezondheidsinzichten haalden ondertussen geregeld de media, zoals Goed Gevoel, Maar Natuurlijk en Het Belang Van Limburg.
 
Blader wat artikels door.
 
 
   5891b642868c58b2022e2c14 Therapie-Artikel-Thumb-1 cover3 5891b704421dc9a34a159f87 Therapie-Artikel-Thumb-3
     

psoriasisVrij nieuwsbrief

 
 
Newsletter gif 
 
Ontvang gratis tips om uw immuunsysteem gezonder te maken!
 
 
U ontvangt:
 
 
  • Een gratis voorbeeld dagmenu: ervaar een psoriasisveilige dag aan tafel.
  • Geregeld een email met daarin de laatste wetenschappelijke inzichten in psoriasis
  • De uitkomsten van deze onderzoeken voor u vertaalt naar tips en hints om uw psoriasisklachten terug te brengen.
 
Dus schrijf u hieronder in - het is gratis!
 

 

 

 

En geen zorgen - uw gegevens blijven tussen ons. En als u genoeg van me heeft kunt u zich op elk moment weer uitschrijven. :-)Copyright @ Gezondheidsspecialisten.be
Website built by 1place4ads.nl